opener

Service av kaffemaskiner

Service av kaffemaskiner fra Gastropartner AS. Vi utfører reparasjoner og vedlikehold service kaffemaskiner i Oslo. Vi er spesialister på service av kaffemaskiner og espressomaskiner Cimbali, Slayer, Bonamat m. fl. Vi tilbyr reparasjon og vedlikehold av alle modeller av disse kaffemaskinene. Service på kaffemaskiner utføres i overensstemmelse med tekniske dokumentasjon fra produsent.

Orginale reservedeler er lagerført, og vi har normalt kort responstid, utstyret er tilbake i drift i løpet av kort tid. Dyktige servicearbeidere med mange års erfaring. Vi oppdaterer oss kontinuerlig med kurs og seminarer om reparasjon av kaffemaskiner, organisert av produsenter.

Vi forstår også at det noen ganger er svært viktig å hjelpe deg veldig fort. Og vi gjør vårt beste for å finne de mest effektive løsningene på problemene.

Kaffemaskiner service

Periodisk vedlikehold av kaffemaskiner

Avkalkning og rens kaffetraktere og espressomaskiner. Moderne kolbetraktere, termostraktere og containertraktere har eget program for dette. Bryggetank og komponenter som er i kontakt med varmt vann blir vasket i en spesiell oppløsning med avkalkningsmiddel. Dette bør gjøres etter produsentens anbefalinger for å forlenge levetiden på maskinene.
For tradisjonelle espressomaskiner behøver man etter noen år å foreta boilerrens. Hovedboiler blir lagt i en oppløsning av syrevask som etterpå skylles ut, dette må gjøres på serviceverksted.

Service av kaffemaskiner Oslo

Helautomatiske espressomaskiner og kaffebryggere inneholder mye mekanikk og bevegelige deler. Denne type maskiner har et vedlikeholdsprogram der det er anbefalt å bytte pakninger, ventiler mm etter gitte intervaller.

I de flese tilfeller kan vi gi et overslag på hva dette vil koste, for enkel reparasjon, eller drift over flere år. Vi har også gode betingelser på forbruksmateriell og rensemiddel for espressomaskiner og kaffemaskiner.

Avtalekunder får tilgang til online service support. Denne databasen inneholder all informasjon om ditt utstyr. Manualer, tegninger og elektronisk servicebok. Du kan velge ønsket produkt og bestille service og forbruksmateriell direkte fra siden.

I databasen kan du se servicehistorikk på dine kaffemaskinene og annet utstyr og laste ned rapporter som PDF.

Vi forbedrer kontinuerlig kvaliteten på tjenesten til våre kunder.

Velkommen.