Industri kjølerom

Producter
Producter
Producter
Producter
Producter
Producter
Producter
  • Industri kjølerom fra spanske produsenter Kide og Infrico. Standard fryserom, modulær kjølerom, industriell kjølerom.
  • Kjølerom kan bygges uten gulv, for lett håndtering av traller.
  • Hyllesystemer i aluminium eller rustfritt stål.
  • Kjølerom kan leveres i spesialfarger, med vinduer, brannsikre paneler og med forskjellig typer dører og porter.

Standard fryserom
Standardrom representerer siste generasjon av fryserom med blandt annet fullt utskiftbare paneler og svært enkel montering som gir en betydelig innsparelse i monteringskostnader og pris.

Modulær/skreddersøm kjølerom
Modular kjølerom kan leveres med tykkelse fra 60 til 190 mm. Standard dør med lysåpning 80 cm. Kjølerom kan bygges uten gulv, for lett håndtering av traller. Hyllesystemer i aluminium eller rustfritt stål. Kjølerom kan leveres i spesialfarger, med vinduer, brannsikre paneler og med forskjellig typer dører og porter. Festesysteme gir rask og enkel tilpassing av panelene.

Industriell kjølerom
For kjølelagring tilbyr vi komplette løsninger med industrielle kjølepaneler designet, produsert og kvalitetsprøvd av produsent. Panelene har integrerte låsemekanismer med festekroker i rustfritt stål (ikke plast/polyamid). Disse strekker seg ikke over tid, og sikrer en perfekt forsegling. Paneler av høy kvalitet, stiv PVC. Paneler med kamlås er enkel å montere, og paneler kan lett byttes ut ved behov. Industripaneler garanterer maksimal isolasjon i alle typer industrielle kjølerom. Den kan produseres i lengder opp til 12 meter og med intill 200 mm tykkelse, noe som reduserer antall ledd i veggene og sikrer god isolasjon.

Relaterte Produkter
Klølerom
Industri kjølerom
Kjøleromsdører
Kjøleromsdører