Cimbali M100

Kaffemaskiner Cimbali M100
  • Eleganse, pålitelighet, energibesparelse, høy ytelse.
  • Designet med kurver og avrundede former, minner om kaffemaskinene som ble drevet ved hjelp av hydraulikk.
  • Smart boiler. Kold touch. HD System. GT System. PGS.
  • Cimbali M100 gjør det mulig å forhåndsprogramere bryggeprofil for å optimalisere drikkens smak og aroma.

Fullstendig under din kontroll

Kaffemaskiner M100 vil overraske enhver barista med sine enkle berøringsskjermkommandoer, sitt vide arbeidsfelt, opplyst av lysdioder og det skråstilte, ergonomisk riktig og myke håndtak.

Smart boiler

Denne patenterte nye teknologien gjør det mulig å styre akkumuleringen av energi i boileren for å muliggjøre en konstant maksimal damp- og vannforsyning selv når maskinen er i bruk. Teknologien gjør at baristaen aldri vil være i en situasjon der det ikke er nok effekt for å brygge de bestilte drikkene. Teknologien optimaliserer steamtrykket – høy ytelse selv når det er topp etterspørsel.

Kold touch

Denne enheten (patentsøkt), designet for bruk av TURBOSTEAM, gjør det mulig for brukere å forhåndsinnstille fire melkeoppskrifter, med eller uten skum. Både temperatur og skumkonsistens kan velges for hver oppskrift. Steamrøret er belagt med et silisiumbasert materiale for å hindre manuell kontakt med de varme delene av enheten.

Fordeler: Sikkerhet, enkel rengjøring, mer stillegående.

HD System

Et patentert system som gjør at barista kan lage en individuell trykkprofil for hver gruppevalgsknapp. Operatøren kan designe profilen som gjør enhver blanding best, ved å justere nivået av surhet eller bitterhet. Dette optimaliserer smaken og aromaegenskapene til kaffen som kommer ut. En spesiell ventil regulerer pumpetrykket gjennom hele traktetiden.

Fordeler: Tilpasning av kaffeblanding, optimalisering av kaffens smak og aromaprofil.

GT System

Et patentert system som gjør det mulig for operatørene å sette forskjellig temperatur for hver kaffegruppe for å sikre den optimale estrahering for hver blend med kaffe. Systemet gjør det mulig å oppfylle den krevende standarden for presisjon forespurt av WBC.

Fordeler: Fleksibilitet for de ulike kaffegruppene, termisk stabilitet, topp og konstant kvalitet på hver kopp kaffe

PGS

Dette systemet, eksklusivt til Cimbali, gir kontinuerlig kontroll over trakteparametrene. Overvåkning av kvernen, koblet til maskinen via Bluetooth, automatisk justerer kverningsgrad og korrigerer dosering for å sikre optimal, konstant kvalitet i koppen. Kvernen justerer seg selv.

Fordeler: Alltid kaffe av høy kvalitet, helt automatisert, stor nytte for operatøren.

 

Relaterte Produkter
Kaffemaskiner Cimbali M200
Cimbali M200
Kaffemaskiner Slayer LP
Slayer LP
Espressomaskin Undici
Casadio
Kaffemaskiner cimbali M100
Cimbali M100