Espressomaskiner

Kaffemaskiner Cimbali M200
Cimbali M200
Espressomaskiner Cimbali M200 er resultatet av flere år med forskning og utvikling. Innovativt termisk system med uavhengige boilere som kan kontrolleres individuelt. Garanterer stabilitet og fleksibilitet for ulike blends og type drikke.
Kaffemaskiner Slayer LP
Slayer LP
Slayer Steam LP espressomaskin. Individuelle boilere med pre heat sørger for konstant jevn bryggetemperatur. Alt ligger til rette for å tilberede drikker av høyeste kvalitet, effektivt. Justerbar høyde på spillbrettet som gir deg enkelt regulering. Effektiv steamventil med elektronisk styring sørger for full kontroll på steamingen.
Espressomaskin Undici
Casadio
Kaffemaskin Undici (Gruppo Cimbali, CasaDio) er en elegant, allsidig maskin som er enkel å bruke, justere og vedlikeholde. Den er ergonomisk og solid. Undici er laget av stål og aluminium. Termosyphonsystemet med fast gruppehode er pålitelig og garanterer topp ytelse for godt resultat i hver kopp kaffe. Kaffemaskiner er tilgjengelig i 2- og 3-gruppes versjoner.
MER
Kaffemaskiner cimbali M100
Cimbali M100
LaCimbali M100 markerte Gruppo Cimbali 100 år. Profesjonelle kaffemaskiner med en rekke inovasjoner og unik brukeropplevelse. M100 er tilgjengelig i to versjoner: GT og HD, høyteknologi signert Cimbali, den legendariske merkevaren som gjenspeiler den italienske kulturen og gleden for espresso rundt om i verden.
MER