Eltemaskiner

Eltermaskiner AR
Bjørn Varimixer AR
Piskemaskiner Varimixer AR serie er designet og produsert for å fungere i en travel produksjonslinje takket være dens kapasitet og robusthet. Bollen plasseres mellom to armer, holdes fast, heves og senkes i en og samme, rolige bevegelse. Kan leveres i hvit og i rustfritt stål. Modeller fra 60 liter og over kan utstyres med vanntett rørehode slik at hele maskinen kan spyles under rengjøring.
Eltermaskiner SP
Mecnosud SP
Eltemaskiner Mecnosud SP simulerer det manuelle arbeidet til en håndverksbaker. Den er skånsom og gir oksygen til deigen. Reversibel for enklere tømming. Tilgjengelig i versjoner fra 60 til 250 kilo. De største modellene kan også leveres med heis/tipp.
Eltermaskiner MX 60
Mecnosud MX
Industri piskemaskiner Mecnosud MX er designet for små til mellomstore bakerier. De er tilgjengelige fra 20 til 80 kilo med mulighet for reduksjons-kit. Robuste maskiner som krever minimalt vedlikehold.
Eltesystem GE
Salva FK
Eltesystem Salva FK er basert på rotasjonsbevegelsen og trykket som utøves på deigen med en skråstilt gaffel. Den er utstyrt med en manuell brems reduserer bollens rotasjonshastighet. Bollen roterer fritt på grunn av friksjonen mot deigen.